Fontos Információk!

A járványügyi helyzet nagymértékben megváltoztatta egyesületünk mindennapjait, ezért kérjük figyelmesen olvassák át az alábbi információs levelet!

 

 1. Díjak befizetése: Felhívjuk minden kedves tagtársunk figyelmét, hogy a 2020-as évi kötelezettségét 2020 április 30-ig teljesíteni kell!. Mivel irodánk zárva tart, ezért a díjakat most csak átutalással tudják teljesíteni az alábbi bankszámlaszámra:
  Balatonkenesei Horgász Egyesület 72900013-10006863
  Amennyiben nincs tisztában a fizetendő összeggel, kérjük hívja Tóth Csaba Elnököt a +36 30 245 0918-as telefonszámon.
 2. Engedélyek értékesítése: A horgászengedélyek értékesítését nem függesztettük fel, de ügyelve arra, hogy minimalizáljuk a fizikai kontaktust, az alábbi ügymenetet dolgoztuk ki:
  Mindenki egy névvel ellátott borítékba helyezze be a horgászkártyáját, illetve a pontos összeget és juttassa el Tóth Csaba részére. Az irodában néhány napon belül elkészítjük az engedélyeket és egy egyeztetett időpontban Tóth Csaba átadja.
 3. Horgászati szabályzat enyhítése: Tekintettel a járványügyi helyzetre, a Balatoni Halgazdálkodás enyhített a horgászati szabályzaton és április 1-től feloldotta a csónakos illetve hajós horgászati tilalmat. A rendelet értelmében békés halak horgászata engedélyezett és az északi parton 50m-ig a déli parton 300m-ig lehet vizi járműből horgászni. A Peremartoni Egyesület kikötőjétől Kenese irányába Keszthelyig  déli partnak minősül, ezért kikötőnkből 300m-ig lehetséges a horgászat. További információk:
  http://www.balatonihal.hu/Hirek/Reszlegesen-feloldjuk-az-aprilisi-csonakos-tilalmat
 4. Egyéb információk:
 • További halasztást kértünk a kikötő átépítésének ütemezésére, amelyet a Nemzeti Közlekedési Hatóság elfogadott, így az új határidő 2023 december 31.
 • A meglévő bejárók felújítása folyamatosan történik, baleset megelőzés céljából, ettől függetlenül a kikötő átépítését a terveknek megfelelően el kell végezni.
 • A természeti csapás által okozott károkat a murvás úton helyreállíttattuk, egyben a nyomvonalat a kapuig meghosszabbítottuk. A megmaradt murvát a parkolóban elterítettük.

Kívánunk jó egészséget minden kedves tagtársunknak és fokozottan tartsák be az egészségügyi előírásokat,

 

Tisztelettel:

Tóth Csaba

Elnök.

 

Balatonkenesei Horgász Egyesület

8174 Balatonkenese, Csónakos u. 6.

www.bkeneseihe.hu

 

Kövess minket Facebook-on!

Friss