Disznóvágás

Tisztelt Egyesületi Tagjaink!

A 2017. november 25-re tervezett disznóvágás programja a következőképpen alakul:

7.00 órakor kezdjük a disznó feldolgozását.

A sertés perzselése itt a helyszínen fog történni. Mindenki kedve szerint szemtanúja lehet a munkafolyamatoknak.

(darabolás, töltelékanyagok bekeverése, kész anyag előállítása, stb.).

 

A finom falatok sorrendje a következőképpen fog alakulni, melyet az egyesület ingyen biztosít tagjainak és vendégeinek helyben történő fogyasztásra:

Első fogás:         frissen sült pecsenye

Második fogás:  sült hurka, illetve sült kolbász

A sok zsíros falat fojtására Harmadik fogásként orjalevest szolgálunk fel.

 

Ha vízen kívül valaki más folyadékot is akarna fogyasztani és szeretné vendégül látni barátait ismerőseit, az kérjük, gondoskodjon az „A-betűs” innivalóról, ami a délutáni jó hangulat megteremtésének is alapfeltétele. Örömmel várjuk az ügyes háziasszonyok kezéből kikerülő finom süteményeket.

 

Kérünk benneteket, hogy az aznapra szóló étkezési jegyeket reggel legyetek szívesek az irodába átvenni, mivel a jegyek leadásával váltok jogosulttá az elkészült ételek fogyasztására.

Piros jegy                     pecsenye

Kék jegy                      kolbász

Zöld jegy                     hurka

Sárga jegy                    leves

 

Minden egyesületi tag + 1 hozzátartozó ingyen kapja a jegyeket.

Ha valaki plusz fővel érkezik, 1.500 Ft/fő ellenében biztosijuk részére a négyszeri étkezési lehetőséget.

Ebben az évben sincs vásárlási lehetőség. 200 Ft-ért tombolajegyeket árusítunk, melyekkel a disznóból összeállított csomagokat meg lehet nyerni.

 

Az egyesület minden tagját és egy fő közeli hozzátartozóját szeretettel várjuk erre az ez évi utolsó rendezvényünkre.

 

HE Elnökség

Kövess minket Facebook-on!

Friss